زمان مطالعه ۵ دقیقه
قبل از انجام اسباب کشی برخی از کارها را باید انجام دهید تا با مشکلی روبهرو نشوید، پس با ما همراه باشید تا چند نمونه از این کارها را با هم مرور کنیم.
زمانی که تصمیم قطعی برای جا به جایی به خانه جدید را گرفتید، بهتر است برای کارهایی که باید انجام دهید برنامهریزی کنید تا در روز اسباب کشی با مشکلی روبهرو نشوید و اثاث کشی بدون دغدغه و راحتتری را تجربه کنید. اولین کاری که باید برای اسباب کشی انجام دهید انتخاب باربری معتبر و با قیمتی مناسب است. شما میتوانید برای انتخاب بهترین باربری و دریافت مناسبترین قیمتها، به سایت باربانت مراجعه کنید و از خدمات بینظیر این سایت بهرهمند شوید و بدون استرس و نگرانی به خانه جدیدتان نقل مکان کنید.
قبل از اسباب کشی به خانه جدید
همیشه سعی کنید که قبل از اسباب کشی به خانه جدید از سلامت لولهها و شیرهای آب، سیمهای برق، لولههای گاز، سالم بودن شیشهها و پنجرهها، تمیز و سالم بودن دیوارهای خانه و همچنین سالم بودن شوفاژها و سیستم گرمایشی و سرمایشی منزل جدیدتان اطمینان حاصل کنید تا در روز اسباب کشی، استرس و نگرانی جدیدی برای شما اتفاق نیفتد. زیرا اگر در روز اسباب کشی با این مشکلات روبهرو شوید زمانی برای رسیدگی به آن ندارید و فقط استرس و نگرانی شما چندین برابر میشود، پس توصیه ما به شما این است که این موارد را قبل از اثاث کشی بررسی کنید و اگر مشکلی وجود داشت آن را رفع کنید.
لیست کارهایی که قبل از اسباب کشی باید یادداشت کنید
لیستی از کارهایی که لازم دارید برای اسباب کشی انجام دهید را در کاغذ، یادداشت کنید تا با برنامه این کارها را انجام دهید.
. اولین مرحله، بسته بندی وسایل است که میتوانید به راحتی وسایلی مانند طناب، چسب، کارتن، روزنامه باطله و… را که برای بستهبندی نیاز دارید از سوپرمارکت تهیه کنید و یا از باربریهای معتبر کمک بگیرید که کلیه وسایل مورد نیاز شما را دارند.
. قبل از بسته بندی وسایل بهتر است آنها را تمیز کنید تا در زمان چیدمان وسایل با مشکل جدیدی روبهرو نشوید.
. لوازم شکستنی را حتما با روزنامه و ضربهگیر محافظت کنید و بر روی کارتن آنها نیز کلمه شکستنی را یادداشت کنید تا وسایل شما آسیب نبینند و با دقت بیشتری حمل شوند.
. هرچه افرادی که وسایل را بسته بندی میکنند حرفهایتر باشند درصد احتمال آسیب وسایل شما به حداقل میرسد پس از افراد متخصص برای این کار کمک بگیرید.
. برای کثیف نشدن فرشها روی آنها پارچه بکشید و ریشههای آن را نیز با چسب به فرش متصل کنید و در آخر نیز میتوانید از نایلونهای مخصوص حمل فرش استفاده کنید تا در حین اسباب کشی کثیف نشوند.
. گوشه های میز و کمد خود را با روزنامه و یا ضربهگیر بپوشانید تا خسارتی به آنها وارد نشود.
. در زمان چیدن وسایل در داخل کارتن نیز، وسایل سنگینی مانند کتاب را در درون کارتنهای بزرگ نچینید زیرا با بالا رفتن وزن کارتن احتمال پاره شدن آن افزایش میابد.
. قبل از رسیدن کارگران حمل بار، وسایل سنگین را جلو تر از سایر وسایل قرار دهید تا در مرحله اول این وسایل را جابهجا کنند.
. وسایل با ارزش و و مدارک شخصی خود را با ماشین شخصی حمل کنید تا در زمان اسباب کشی این وسایل را فراموش نکنید.
. قبل از نقل مکان به منزل جدید نیز حتما از تمیز و بدون مشکل بودن خانه مطمئن شوید تا بعد از نقل مکان به منزل جدید به مشکل جدیدی بر نخورید.
کلام آخر
اسباب کشی کاری دشوار و پر استرس است ولی با توجه به مواردی که در این متن ذکر شد و با به کارگیری آنها، میتوانید این استرس و نگرانی را از خود دور کنید و اسباب کشی راحتتر و بدون دغدغهای را تجربه کنید.